Detalii comanda

Sumar Comanda

Total comanda: 0 Lei

Wassermann este un restaurant cu tradiție încă din 1993, iar în ceea ce privește atmosfera îmbietoare de familie, decorul chic, aromele gourmet, plăcerea de a ne răsfăța oaspeții cu delicatese culinare și vinuri alese, suntem inegalabili. 

Restaurantul Wassermann este unul dintre locurile preferate pentru prânz ale oamenilor de afaceri, pentru întâlniri plăcute între prieteni sau pentru o cină romantică și magică. Un spațiu discret și cosmopolit în care suntem mândri să vă oferim o experiență unică savurând un meniu cu preparate din bucătăria tradițională și din cea internațională. Echipa noastră  iși exprimă creativitatea prin realizarea unor bucate delicioase, rafinate si sățioase, fiind in special dedicați calității si nu doar cantității, printr-o servire pe masură.

În cei 29 de ani am reușit să adăugăm tradiției și excelență atât în calitatea felurilor de mâncare, cât si în profesionalismul servirii. Experiența își spune cuvântul și noi, la fiecare comandă preparată cu grijă, am reușit  să înțelegem mai bine dorințele clienților, astfel am evoluat treptat spre a fi unul dintre cele mai bune restaurante din Focșani.


Un loc ce creează senzația de acasa, oferă diversitate printr-o combinație unică intre pizza italiană, mâncare tradițională românească și câte puțin din bucătăria internațională.


Mese festive

La Wassermann puteți organiza împreună cu noi mese festive cu impact deosebit pentru invitații dumneavoastră, fie că este vorba de aniversări, cine romantice, întâlniri de afaceri sau între prieteni. 

Vă așteptăm la Restaurantul Wassermann în strada Nicolae Bălcescu nr.18, Focșani.


Catering

Restaurantul Wassermann vă pune la dispoziție un sistem dedicat de livrări cu posibilitatea de a comanda online direct din website-ul sau din aplicatia Wassermann.
Promitem că vom fi exact acolo unde vă doriți, veți primi mâncare proaspătă, gustoasă și vă veți bucura de servicii de catering cu adevarat profesionale oferite de noi. 


Acasă, la birou sau pentru o seară cu prietenii, Restaurantul Wassermann vă aduce plăcerea și relaxarea culinară de care aveți nevoie, livrându-vă cu promptitudine mâncarea preferată.